top of page

Art Hillerød: Mathias' Revealistiske Rejse ind i Det Universelle

Under min færd gennem Art Hillerød, en kunstmesse med enestående kunstværker fra nogle af Danmarks mest aktive kunstnere, blev jeg fortryllet af Mathias' værker. Hans unikke stil, indfanget af begrebet "Revealisme", griber ikke kun øjet, men inviterer også sindet til en rejse gennem lag af forståelse og refleksion.


Mathias' "Revealisme" går ud over blot at male billeder; malerierne er en form for invitation, der trækker seeren dybere ind i motivet. Det karakteriseres netop ved linjerne, der snor sig gennem værket og skaber et vindue til motivet. Gennem lag af farver, linjer og former afslører han noget, der kan være svært at sætte ord på. For eksempel skal en nattehimmel med stjerner bare betragtes som den er. At lægge intellektet til side og mærke efter er forenende, nævnte han.


Det, der gør Mathias til en lovende kunstner, er ikke kun hans tekniske færdigheder, men også hans evne til at skabe et rum for refleksion og fordybelse. Hans værker er ikke blot æstetisk tiltalende; de er også meddelsomme og engagerende. Ved at kombinere abstrakte elementer med realistiske billeder inviterer han seeren til at udforske og opdage, hvilket skaber en anderledes interaktion mellem værket og betragteren.


Mathias' rejse ind i kunstens verden begyndte tidligt i hans liv, men det var først senere, at han for alvor fandt sit kald som kunstner, forklarede han. Inspireret af en drøm udviklede han konceptet med kunstlamper, som senere blev en central del af hans praksis. I dag lever han af sin kunst, og hans bidrag til kunstverdenen er bemærkelsesværdigt.


Gennem Mathias' værker bliver fortid, nutid og fremtid forenet i en tidløs oplevelse af skønhed og erkendelse. Hans Revealistiske tilgang til kunsten åbner døre til nye verdener og inviterer os til at tage del i en rejse gennem vores egne sind og sjæle. Som kunstjournalist er jeg begejstret for at se, hvor Mathias' rejse vil føre ham, og jeg er sikker på, at hans værker vil fortsætte med at inspirere og forbløffe os i årene, der kommer.

55 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page