top of page

The Crown of LightDen mørke krone

Vil mørket vinde?

Vi vandrer gennem drømmelandets dunkle sti, hvor mørket omslutter alt omkring os. Kun svage skær af lys skimtes i den fjerne horisont, som stjålne glimt af håb. Vi forstår endnu ikke, hvad vi ser. Mørket synes altomfattende, og dets kolde greb begynder at snige sig ind i vores sind. Vores tanker bliver en del af mørket, og fraværet af lys vækker fantasien på en foruroligende måde. En del af os længes efter lyset, men mørket forbliver en overvældende realitet. Det eneste håb er det svage lys i horisonten. Vi forstår stadig ikke, men vi oplever en indre konflikt. Vi er fanget i dramaet og elsker den, på en mærkelig måde. Mørkets illusioner vækker vores fantasi, og indre stemmer samt billeder maler sig på vores nethinder. Vi er dybt opslugt af skyggernes magt, som føles virkelige for os. Vi begår grusomme handlinger, påvirket af skyggefolket. Disse væsener er svære at forstå, de opererer i det skjulte og tror, de er guder. En gruppe af dem tror, deres blod er renere end resten af menneskehedens. Over tid har mørket forvrænget deres sind, og de elsker at føle sig overlegne. De inkluderer kun sig selv og ekskluderer resten af eksistensen. De elsker at kontrollere os, men tiden er ved at rinde ud...

Den lyse krone

Vil lyset vinde?

På den mørke sti møder vi en bevidsthed der ligner et menneske. Personen er som en engel sendt til den kollektive bevidstheds skyggeside. Vi er betagede af denne bevidstheds evner. Helbredelse blandt de syge finder sted, og folket mærker et frisk pust af Guds lys. Håb og tillid genfødes. Vi fortsætter vores rejse, men skyggefolkets manipulative kræfter forvrænger det himmelske lys. Vi misforstår igen budskabet, og ulvene overbeviser fårene om, at ulvene er lyset. Vi fokuserer på det jordiske og tror, det er den sande kærlighed. Kom igen, vi er der næsten! Som tiden går, vokser skyggefolkets herredømme. De udvikler teknologi for at indsamle så meget information om folket som muligt. Et globalt internet skabes, og manipulationen fortsætter på et højere niveau.

Skyggefolket sår frø af tvivl langs den mørke sti, frø der blomstrer og blandt andet fører til digitale ekkokamre, hvor folket fortsætter de mørke kampe mod hinanden, nu bybere i matrixen.

Den endelige opvågning

Nogle af os har altid haft en fornemmelse af, at vi blev holdt for nar. Hvad er meningen med livet? Hvor kommer vi fra, og hvor er vi på vej hen? tænker vi. Vi fornemmer, at løgnene er lig med mørket, og hvis vi afslører dem, vil det vække noget i os selv og i vores naboer, som vi står sammen med på stien. Vi er lyset, sandheden, og vi spreder den overalt på internettet. Skyggefolkets teknologi leder til sidst til deres egen undergang, som et herredømme bygget på kviksand. Penge var ikke sandheden, og dette afsløres nu i højere grad.

Så har lyset vundet?

Nok mennesker har gennemskuet skyggefolkets manipulation, og kontrasten mellem mørket og de nye perspektiver medfører en revolution, som transcenderer alle tidligere. Pandora's box er åben og er det materielle paradigme også en løgn, måske? Dybere spørgsmål leder til dybere mening. Hvad med denne. Vi er vågne lige nu og her, og denne vågenhed er uforstyrret. Vågenheden, du oplever, er dig selv. Du ER, men i sandheden ikke en begrænset ting, ikke som et menneske, men som vågen og uendelig. Vi alle er den ene uendelige bevidsthed, der drømmer sig i søvn. Helhed opstår, når du som vågenhed hviler i denne erkendelse og ser, at der ingen grænser er. Alt er lyset, men spredt igennem en prisme som skaber dualismen. Alle tanker er blot bevægelser som bølger på toppen af et uendeligt ocean, der kommer og går i drømmen. Fundamentalt er vi alle én - vi er bevidsthed, den lyse krone, som inkluderer alt og alle i eksistensen. Gud.
22 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page